De Spellenhoorn, het heerlijke avondje is gekomen…
zondag 10 december 2017

Toppers op dit moment zijn; Kingdomino, Happy Salmon en Droomhuis de spellenprijswinnaars 2017. 
Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen zijn er bordspellen die naast een hoog spelplezier allerlei vaardigheden stimuleren en spelenderwijs leerzaam zijn. 

In de winkel zijn de spellen te zien en meestal ook de inhoud. Dit, samen met informatie en uitleg van het spel is de service die alleen een ‘echte’ winkel kan geven. Ook voor de Kerst en Oud en Nieuw is er een uitgebreid assortiment quizspellen. De uitbreidingen van quizvragen zijn vaak compatibel met bestaande spellen. Liever gebogen over een legpuzzel? Ook dat kan. Kom eens kijken naar het mooie aanbod. 

Een bezoekje aan De Spellenhoorn is voor alle sinterklazen en kerstmannen altijd de moeite waard,. En een leuk spel hoeft niet altijd duur te zijn. Vanaf vijf euro kan je al dagen en avonden plezier hebben. Ook voor Oudejaarsavond zijn er natuurlijk de quizspellen. Gegarandeerd een avond vol plezier. De Spellenhoorn vindt u in De Wisselstraat 4 (het straatje naar de centrale bieb) in Hoorn. Tel. 0229-295565. www.despellenhoorn.nl