De Toog Woninginrichting staat voor kwaliteit
zondag 29 november 2020

Door de jaren heen werd de naam De Toog gevestigd en volgde er een uitbreiding in het assortiment, in 1996. Door deze uitbreiding volgde een ander locatie voor de winkel en dat is de Bagijnestraat geworden in Enkhuizen. 

Het brede assortiment bij De Toog bestaat o.a. uit zonwering zoals gordijnen, jaloezieën, duet en- in between. De zonwering is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Wat u bij De Toog koopt wordt allemaal op maat gemaakt en als de klant dat wenst ook gemonteerd. Tevens vindt u hier ook een uitgebreid assortiment in vloeren zoals vloerbedekking, laminaat, parket, marmoleum, PVC vloeren, deurmatten en vloerkleden. Bent u op zoek naar mooie woonaccessoires zoals kandelaars, vazen, fotolijsten, spiegels, kussens of nog veel meer? Laat u dan verrassen en breng een bezoekje aan de gezellige en sfeervolle showroom. 
Coby regelt de verkoop van de artikelen en Dirk doet de montage en de daarbij voorkomende werkzaamheden. Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn drie belangrijke trefwoorden voor De Toog Woninginrichting. 
Voor meer informatie en een vrijblijvend advies bent u van harte welkom bij De Toog. 
De Toog Woninginrichting, Bagijnestraat 7, Enkhuizen. T. 0228-316323 www.de-toog.nl