December feestmaand bij Laan Kozijnen
woensdag 29 november 2017

De dagen zijn korter, het is buiten koud en we hebben de verwarming en kaarsjes weer aan. December is de maand van gezelligheid en feestdagen, waarbij ook cadeautjes horen! Laan Kozijnen uit Grootebroek sluit zich hier graag bij aan en viert de december feestmaand met een kerstballen cadeau actie.

Laan Kozijnen is al bijna veertig jaar het vertrouwde adres voor onderhoudsarme, kunststof en aluminium materialen, voor de particuliere en zakelijke markt. Behalve voor kozijnen, serres en dakkapellen kunt u bij Laan Kozijnen ook terecht voor verandadaken, deuren, en schuifpuien in alle soorten en maten. Het benodigde kunststof, van het merk Schüco, wordt vervolgens in de hypermoderne fabriek in Zwaag verwerkt tot het product.

Als ook úw feestmaandkriebels weer toeslaan, kunt u dus het beste deze maand even langsgaan bij Laan Kozijnen. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en plaats een opdracht. Dan heeft u uw eerste ‘cadeau’ al direct te pakken! Laan Kozijnen, Bedrijfsweg 14, Grootebroek 0228-518666, www.laan-kozijnen.nl