Decokay Bloemendaal
vrijdag 04 september 2020

Door de combinatie van Bloemendaal schilders met de winkelformule Decokay Bloemendaal kunnen wij u een compleet interieur en exterieur leveren. Decokay is een jonge en actieve club. Voor optimale kwaliteitsgarantie, zekerheid en vertrouwen kies je voor de vakmensen Decokay Bloemendaal en Bloemendaal schilders. We zetten onze werkwijze voort met de vertrouwde gezichten die men al jaren bij ons in de zaak treft. Het assortiment wordt uitgebreid met een Doe- het-zelf en professionele lijn van Decokay en met onze 350 behangboeken voor een ieder wat wils. 
Verder kunt u bij ons terecht voor raamdecoratie, gordijnen, vloerbedekking, PVC ,vinyl en laminaat van alle bekende merken waaronder Holland Haag,Toppoint, KoBe, Multisol, DiB, BeCe, Unilux,Cotap, Desso, Parade, Bonaparte, Wij hebben een eigen inmeet- en montagedienst!
Onze klanten kunnen rekenen op deskundig advies en service. Desgewenst komt onze eigen styliste bij u thuis om u een passend advies te geven. Door de jarenlange ervaring en het grote assortiment is Decokay Bloemendaal een inspiratiebron voor uw interieur en exterieur.
Nieuwsgierig geworden? Inspiratie op doen? Kom langs bij Decokay Bloemendaal aan de Sint Janstraat 32-34 in Enkhuizen, of maak een afspraak voor GRATIS advies aan huis!
Telefoon: 0228-312258. Meer informatie: www.decokaybloemendaal.nl