Deen unieke samenwerking met restaurants
zondag 29 oktober 2017

De restaurant actie is gekoppeld aan het sparen voor MasterChef pannen en mengschalen. Gedurende 8 weken ontvangt de klant een spaarzegel bij iedere € 5,- aan boodschappen én bij wekelijks wisselende actieproducten. De volle spaarkaart (15 zegels) kan worden ingeleverd voor een MasterChef pan of mengschaal, maar ook op een gangenmenu bij een restaurant in de buurt. 

“Bij een merk als MasterChef denk je al snel aan de ‘MasterChefs’ in je eigen regio. Rondom onze winkels zitten hele goede restaurants, zowel zaken met een ster als met een BIB Gourmand. Hoe fantastisch is het dat we deze twee samenbrengen in deze actie? Al deze restaurants staan voor hoge kwaliteit en verse, heerlijke producten, waar mogelijk uit de eigen streek. Precies hetzelfde als wij ook belangrijk vinden.” aldus Joost Deen.
Klanten kunnen t/m 23 december 2017 zegels sparen. In de winkels van DEEN ligt een speciale restaurantgids én recepten waarmee iedereen zelf kan koken als een MasterChef. De volle spaarkaart is t/m 28 februari 2018 in te leveren bij de deelnemende restaurants. Kijk voor de voorwaarden op de spaarkaart, deen.nl of in de restaurantgids.