Demeijere pannen demonstratie bij Van Berkum koken&tafelen
maandag 20 november 2017

De chef-kok van Demeijere komt dan naar Hoorn en zal via diverse live kookdemonstraties laten zien hoe u de lekkerste gerechten kunt bereiden. Wie aan koken denkt, zegt Van Berkum. Geen wonder dus dat de demonstratie van de Demeijere pannen hier plaatsvindt.

De pannenserie staat bekend als de Rolls-Royce onder de pannen. Het merk combineert optimale kwaliteit met een tijdloos design. Daarnaast zorgen hoogwaardige materialen voor een unieke warmteverdeling en een leven lang kookplezier. Tijdens deze kookdemonstratie komen o.a. de unieke wok- en koekenpannen voorbij, aangevuld met de andere pannen series van het Belgische topmerk. De aanvang van de demonstratie is om 13.00 uur.

Bij Van Berkum vindt u verder in het assortiment een breed scala aan artikelen en geschenken voor zowel in de keuken als voor een feestelijk gedekte tafel. In de winkel o.a. tal van nieuwe keukenvindingen, maar ook vele fraaie servies series, diverse modellen en soorten bestek en keukenmessen en de nieuwste koffieapparaten. Tip; ook voor het slijpen van uw messen biedt Van Berkum volop mogelijkheden. Inleveren kan tot elke 1e dinsdag van de maand. Binnen vijf werkdagen zijn de messen dan geslepen. Meer weten? Van Berkum vindt u in de Nieuwsteeg 25 in Hoorn tel. 0229-214173.