Denderende dump dagen bij Hoek VT
zondag 10 september 2017

De denderende dump dagen! We hebben bewust voor 1 week gekozen omdat de voorraad beperkt is ! Ondanks de verbouwingen van vorig jaar en het jaar ervoor is onze ruimte eigenlijk alweer te klein zegt Sander Bollekamp van Hoek VT. Een positieve ontwikkeling vandaar ook de keuze om ruimte te maken voor de nieuwe collecties.

Dit is een jaarlijks terugkerend item zodat we ieder jaar zoveel mogelijk kunnen vernieuwen wat betreft de collecties. We streven ernaar om de uitstraling up to date te houden in de winkel! De opruiming geldt op de showroommodellen tuinmeubelen, maar ook op overstock. Kortom zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Natuurlijk hebben we ook nog onze uitgebreide beddenafdeling met M Line, Caresse, Serta, Van Dijck etc.. Ook hier bent u van harte welkom.

Wilt u weten wat Hoek VT zoal in de collectie heeft? Kijk dan op www.hoekvt.nl. Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn vandaag extra voor u geopend op deze laatste denderende dump dag. Tot ziens in onze winkel aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel!