Deze zomer haarvrij!!
donderdag 10 januari 2019

Rose Marie werkt met de meest geavanceerde laser techniek van dit moment: de Palomar Vectus, de meest krachtige laser ter wereld op dit moment. De doeltreffende en snelle ontharingsmethode is geschikt voor mannen en vrouwen en wordt toegepast op gezicht en lichaam. Na een vrijblijvend intake gesprek, wordt in samenspraak met u het behandeltraject opgesteld. De behandelingen vinden plaats om de 6 weken. Het aantal behandelingen verschilt per persoon, gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat bereikt wordt.

Dit jaar heeft Rose Marie een actie voor de heren: gratis oksels laseren bij het laseren van de rug. Voor de dames: gratis oksels laseren bij het laseren van de benen of bikinilijn. De behandelingen in het gelaat worden vaak vergoed vanuit uw aanvullende ziektekosten verzekeringspakket.

Maandag 4 februari houdt Rose Marie weer een jaarlijkse Laser Open Dag. Voor het eerst geeft Rose Marie op deze dag de eerste introductie laserbehandeling voor de actie prijs van € 25,-. (deze actie geldt alleen voor kleine zones!). Meer informatie kunt u vinden op www.rosemarie.nu De salon vindt u aan de Hoofdstraat 246 in Bovenkarspel, voor afspraken belt u 0228 512664.