Dijkfeest met The Cats Aglow band
dinsdag 25 juni 2019

Het begint allemaal om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Voor de muzikale invulling van het feest komt The Cats Aglow band naar Wijdenes. Een band met een stevige reputatie waar het gaat om het originele repertoire van The Cats uit Volendam. De toegang is geheel vrij.

The Cats Aglow band bestaat uit zeven gepokt en gemazelde rasmusici die schijnbaar moeiteloos de zeer rijke ‘CatsSound’ neerzetten, zowel instrumentaal en vocaal. Onder leiding van leadzangers IJsbrand van Belleghem en Ton Vendel wordt deze sound op een overtuigende wijze gespeeld en gezongen. Met hun jarenlange ervaring zetten zij als eerbetoon aan deze Volendamse groep een live act neer met muziek uit een tijd die, zoals bewezen, nooit is weggeweest. Onlangs is er nog weer een nieuwe CD uitgebracht met daarop onder andere 2, door John Ewbank, geschreven nummers. Tijdens het dijkfeest zullen deze nummers ongetwijfeld worden gezongen maar natuurlijk ook nummers als Lea, One way Wind, Marian en Be my Day.

Kom dus voor een heerlijke middag met onvervalste, onsterfelijke ‘Catssound’, live gespeeld door The Cats Aglow Band, naar de Zuiderdijk 43 in Wijdenes.