Dineren in de druivenkas
maandag 02 september 2019

Dit is mogelijk in de historische kas aan de Koewijzend 4 in Blokker.Ook dit jaar hebben we weer een aantal topkoks bereid gevonden een heerlijk 3-gangenmenu voor u te bereiden. De animo voor deze unieke diners is zo groot dat we alleen nog een beperkt aantal plaatsen vrij hebben op wo. 25 sept. en do. 26 sept.
Leerlingen van SG Newton bereiden dan een heerlijk 3-gangenmenu. Zij helpen ook met het uitserveren. De avond begint met een welkomstdrankje , waarna u plaatsneemt onder de druiven en kunt genieten van een heerlijk diner in een heel bijzondere omgeving!

In 2016 heeft de Cultuur Historische Route Blokker de verplaatsing van een tuinders schoorsteen gefaciliteerd naar de Historische tuin aan de Koewijzend 4 in Blokker en is op zoek naar extra financiële middelen om haar doelen te realiseren. Om dat te bereiken worden er o.a. sinds 2016 meerdere diners in de druivenkas naast de schoorsteen georganiseerd. Met uw deelname aan deze diners ondersteunt u de Cultuur Historische Route Blokker en de historische tuin.

Wilt u deelnemen aan een van de heerlijke diners op een unieke locatie dan kan dat nog op: Wo. 25 sept. Do 26 sept. Voor Informatie en reservering kunt u contact opnemen met Annie Balk 0229-263003 anniebalk@hotmail.com