Dorcas Winkel Hoorn van start
zaterdag 11 november 2017

Tussen 10:00 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom om de winkel te bewonderen en wellicht om gelijk een leuke aankoop te doen. Ook Sinterklaas zal zich hier straks in een paradijsje wanen. Vanaf eind juni wordt er al gewerkt om de voormalige Kwik-Fit garage om te bouwen tot een Dorcas Winkel.

Veel enthousiaste vrijwilligers hebben zich hiervoor ingezet met klussen als schoonmaken, zagen, timmeren, schilderen, spullen controleren en prijzen, de winkel inrichten en nog veel meer. Bij Dorcas Winkel Hoorn zijn momenteel al 55 vrijwilligers actief, maar er nieuwe mensen zijn altijd welkom. Lijkt het u iets om u hierbij aan te sluiten, kom dan vrijblijvend naar de winkel voor meer informatie of mail naar via mariekeneefjes@gmail.com

Op de plek waar voorheen de Kwikfit garage was, heeft nu Dorcas haar thuisbasis in Hoorn. Tussen 10:00 en 16:00 uur is iedereen welkom om de winkel te bewonderen en wellicht een leuke aankoop te doen. Ook Sinterklaas zal zich hier straks in een paradijs wanen!

De opening wordt omlijst met een aantal feestelijkheden. Zo mag elke betalende bezoeker een presentje meenemen uit de Dorcas weggeefbak. En voor de eerste 31 klanten, die € 31,- of meer besteden, staat er een goed gevulde Goodiebag klaar. Deze Goodiebags zijn gevuld met medewerking van o.a. Gamma Bouwmarkt, Slaapkenner Theo Bot, SKH Kinderopvang, Dave Tweewielers, Beverly Gym en Leen Bakker.

De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op deze dagen en tijden kunt u naast leuke aankopen doen ook spullen inbrengen. Dorcas Winkel - Docter C.J.K. van Aalstweg nr. 5-B – tel. 0229-820395 - www.Dorcas.nl