Draaien en Boksen in jongerencentrum
dinsdag 19 september 2017

Fitboxing is een sportieve assertiviteitstraining waar jongens en meiden meer vertrouwen krijgen en sneller ‘nee’ kunnen zeggen tegenover mede scholieren. Achter de draaitafels staan en de regie in eigen handen hebben is een speciaal gevoel. De inschrijving voor de inmiddels 13e editie is geopend en Inventas geeft de mogelijkheid om voor weinig een carrière op te bouwen.

Een aantal DJ’s die in Inventas zijn begonnen, staan nu op grote podia en hebben in de finale gestaan van de Kunstbende. Dat het een populaire cursus is blijkt uit de inschrijvingen die jongerencentrum elk half jaar ontvangt. De Dj cursus geeft de vrijheid om eigen muziek te kiezen en dat te mixen. In deze acht lessen worden jongeren persoonlijk begeleid om een unieke DJ te worden met een eigen stijl, ritmegevoel, creativiteit en uitstraling.

Professionele begeleider Michiel heeft veel ervaring en heeft op grote festivals gedraaid. Hij leert de jongeren om een goede DJ te worden die op feesten kunt draaien. Als afsluiting draaien alle jongeren één lange set voor eigen publiek in een disco, waar geluidsopnames van gemaakt worden. Dj cursus is voor jongens en meiden vanaf 12 jaar en start op woensdagavond 4 oktober om 19:00 uur en is 8 keer met een live optreden op 9 december. Deelnemersbijdrage € 50,-. 

Fitboxing. Samen met een professionele assertiviteitstrainer heeft Inventas (onderdeel van Centrum Jeugd en Gezin) een training opgezet voor jongens en meiden. In deze workshop leren jongeren om voor zichzelf op te komen. De workshopleider richt zich op het trainen van de communicatieve vaardigheden en leren jongeren om op de juiste manier een mening te geven of gevoelens te uiten zonder dat iemand agressief wordt. Ook leren zij een stukje zelfverdediging en af te weren. Fitboxing start op Vrijdag 29 september 16:00 uur voor kinderen van 11 tot 16 jaar. Deelnemersbijdrage voor 8 cursussen is € 25,-. 

Schrijf je in door te mailen naar info@jcinventas.nl met cursus, naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer. Meer info: www.jcinventas.nl of bel naar 0228-518048.