Drone vliegen
woensdag 11 juli 2018

Als je antwoord ja is, dan wil ik je graag uitnodigen om met mij te vliegen in een gaaf parcours. Mocht je dit niet leuk vinden dan ben je altijd welkom om eens te komen kijken. Mijn naam is Rubin Geerling en ben 12 jaar. Mijn passie is Drone vliegen en wil graag andere laten ervaren hoe gaaf dit is. Daarom ben ik een eigen bedrijfje begonnen waar je kan leren Dronevliegen, Drone-les kan krijgen of je eigen Drone kan bouwen.

Ik wil graag weten of alles wat ik heb gemaakt werkt en voor iedereen ook duidelijk is, zoals mijn website. Daarom wil ik een try-out organiseren. Een try-out is proefvliegen waarbij ik kan kijken of alles werkt en aan de hand van de reacties weer dingen kan verbeteren. Wil je eens ervaren wat Dronevliegen is en mij helpen met feedback, dan ben je welkom op mijn try-out. Hiervoor zijn er voor jou geen kosten aan verbonden. Geschikt voor jongeren vanaf 11 jaar. Voor jongeren tot 16 jaar vragen wij toestemming van de ouders.

Kijk op je aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering of Dronevliegen gedekt is). Er zal van deze dag foto’s en filmpjes gemaakt worden die ik zal plaatsen in verschillende mediavormen. Try-out Datum: zaterdag 14 juli. 
Tijd: verschillende blokken vanaf 14:00 tot 17:00 uur. Locatie: sporthal de Flint in Bovenkarspel (Princenhof 6, 1611 WS). Wil je Drone vliegen? Graag aanmelden via mijn website www.dronelaps.nl Ga hiervoor naar try-out, vul het aanmeldformulier in en je ontvangt een bevestigingsmail. Neem deze bevestigingsmail mee! Ik hoop je graag te zien op de 14e!