Dubbel concert St Caecilia en NH Jeugdfanfareorkest
zaterdag 28 oktober 2017

Zo’n dubbelconcert werkt het saamhorigheidsgevoel van muzikanten van de verschillende orkesten in de hand maar zal toch ook iets competitiefs hebben. De leden van het NH Jeugdfanfareorkest zijn de beste jeugdige muzikanten uit verschillende korpsen in Noord-Holland.

Het wordt voor de Wervershoofse muzikanten dus hard werken om zich met de jonge garde te meten. Maar, dat kan alleen maar positieve gevolgen hebben. We kunnen er nooit slechter van worden. Het programma van St Caecilia vermeldt o.a. Torch of Liberty, om mee te openen. Het is een stuk dat geschreven is door Jan de Haan voor de band van de Koninklijke Marechaussee.

Het programma eindigt met “Matrimony” van Gilbert O Sullivan.Wat ertussen in zit verklappen wij nog niet maar, het is i.i.g. een programma van “voor elk wat wils.” Wat het NH-jeugdfanfareorkest gaat spelen is ook nog een verassing. Zeker is dat het een concert gaat worden voor liefhebbers van populaire muziek en uiteraard blaasmuziek. 

Komt allen! Het concert vindt plaats op zondag 29 oktober in de bovenzaal van De Schoof, Kerkelaantje 1 te Wervershoof. De aanvangstijd is 14.00 uur en de toegangsprijs is 5.00 Euro.