Eetcafé Bommels in Hoorn
zondag 12 november 2017

Deze maand is het 12,5 jaar geleden dat Jeroen van Santen de Hoog met het eetcafé van start ging. Het team bij Bommels heeft voor het weekend van 25 en 26 november een speciaal jubileum menu bedacht, met op zaterdag vanaf 22.00 extra entertainment.

Eetcafé Bommels heeft een geheel eigen plek binnen de Hoornse horeca veroverd. Het begrip ‘bommelen’ is ondertussen in de Hoornse variant van de Dikke van Daele opgenomen. Het bestaat uit een combinatie van goed en lekker eten, een eigentijdse sfeer en een gastvrije bediening. Bij binnenkomst kunt u er voor kiezen om beneden aan tafel te gaan. Daarnaast is er op de eerste verdieping nog een ruimte waar bijvoorbeeld ook kleinere gezelschappen of groepen tot 35 personen een prima avond kunnen beleven.

De ronduit Bourgondische sfeer bij eetcafé Bommels komt ook tot uitdrukking in de goed verzorgde menukaart. De keukenbrigade maakt hier gebruik van zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. Enkele toppers zijn o.a. Carpaccio á la Bommels en de Spare Ribs. Verder is er keuze uit diverse pasta’s, vis- en vegetarische gerechten.
Ook staan er wekelijks nieuwe menusuggesties op het specialiteitenbord geschreven. Kortom; voor iedereen heeft Bommels wel iets lekkers in huis.

Met de komende feestdagen op komst, biedt Bommels een breed scala aan arrangementen. Lekker ‘bommelen’ tijdens de kerstdagen bijvoorbeeld. En ook de drie dolle dagen op 28, 29 en 30 december zijn een jaarlijks terugkerend hoogtepunt met speciale menusuggesties vanaf 29,95. De bovenverdieping is verder beschikbaar voor bedrijfsuitjes en andere feestelijke bijeenkomsten.

Voor het 12,5 jarig jubileum is een speciaal menu samengesteld. Deze wordt op 25 en 26 november geserveerd. Op de zaterdag is er vanaf 22.00 uur een live muziek optreden. Alle info zie de advertentie in deze krant. Voor meer info bezoekt u de website: www.bommels.com U vindt Bommels aan het Kerkplein 7 in Hoorn tel. 0229-299104. Graag tot Bommels!