EGA afslank en begeleidingsclub een begrip
zaterdag 02 maart 2019

EGA Nederland BV is al bijna 40 jaar een begrip als het om gezonde voeding en verantwoord afslanken gaat. Niet alleen ‘minder wegen’, maar bewust worden van een gezonde leefwijze, dat is het motto. EGA werkt niet met spectaculaire nieuwe rages, overgewaaid uit Amerika of met geheimzinnige recepten, pillen of drankjes waarvan men de herkomst moet raden. Wij leren u omgaan met voedingswaarden van producten voor normale maaltijden, zodat u geen honger hoeft te lijden en toch uw overtollig gewicht verliest. Met deze wetenswaardigheden en wat zelfdiscipline gaat u een gezonde toekomst tegenmoet.  

EGA heeft een uitgekiende eetwijzer ontwikkeld en brengt tevens haar eigen receptenboeken uit. De EGA -afslankmethode is veilig en volkomen verantwoord. Veel artsen en internisten bevelen de ´EGA-methode` aan voor patiënten met voeding- en gewicht problemen. De EGA methode is niet alleen bedoeld voor mensen die willen afslanken, maar ook voor hen die in gewicht willen toenemen.  

Wilt u ook graag onder begeleiding, gezond en verantwoord afslanken? Kom dan naar onze cursus in Enkhuizen Herfstzon 41 en Wervershoof Kerkelaantje 1. En ervaar zelf het verbluffende resultaat wat u kunt bereiken met het gebruik van de Eetwijzer van de EGA. In Enkhuizen Steven Waaldijk. 0228-754425 / 06-24969356. Email: s.waaldijk@live.nl Facebook: Ega Enkhuizen Steven. In Hoogkarspel Marion Brouwer, 06-16687321.