Eigentijdse prints bij X Point
maandag 18 oktober 2021

Een kleinschalige, eigentijdse modezaak met een collectie die gebaseerd is op modieuze, comfortabele kleding welke zich prima laat combineren. Een plek waar persoonlijke aandacht en eigenheid van onderscheidende betekenis zijn en mensen zich gewaardeerd voelen. Dat is de kracht van X Point.

Modisch maar ook tijdloos
In de winkel vindt u onder andere de collecties van de topmerken Elsewhere, Yoek, Ophilia, Vetono en het Israëlische merk Alembika. Alle kleding is leverbaar in de maten 40 t/m 52 en er wordt gebruik gemaakt van de stoffen viscose, katoen en tricot in de modekleuren zwart, grijs, marine, camel en purple. Er worden wekelijks nieuwe items aan de collectie toegevoegd. De TIP voor het najaar is de collectie mooie imitatieleren jurken van Yoek.

Eigen collectie
Samen met ontwerpster Ronnie Gruijs is er een eigen collectie ontwikkeld welke chique en sportief is. Van elk stuk wordt er maar één gemaakt. Deze collectie omvat rokken (zowel rechte als wijde modellen) en broeken. Natuurlijk vindt u ook hier een ruime keuze aan bijpassende mode accessoires als shawls en sieraden. Ook de schoenen van Loints of Holland behoren hier tot de collectie. X Point is geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur. Het is ook mogelijk, in overleg, om een afspraak te maken voor een ander tijdstip.
X Point, Nieuwe Noord 22 in Hoorn, 0229-211857.