Elfstedentocht Ijsbaan de Westfries
woensdag 13 maart 2019

Zal de tocht der tochten dit jaar verreden worden? Ben je ingeloot? Ben je uitgeloot? Zal het gaan vriezen? Zal het gaan dooien? Is het ijs wel dik genoeg over de hele route? Bij ijsbaan de Westfries in Hoorn hoef je je nergens zorgen om te maken. Op zondag 17 maart 2019

organiseren wij de jaarlijkse (west)Friese Elfstedentocht. Op deze datum is iedereen welkom om de befaamde
200 kilometer te rijden. Is dit nog teveel van het goede dan mag je meedoen met de 150 kilometer, 100 kilometer of de gloednieuwe 50 kilometer.

We hebben een aantal voordelen om alle deelnemers er doorheen te slepen. Zo openen wij de hekken om 07:00 uur ’s ochtends en kun je direct starten. We zorgen voor het beste ijs dat we kunnen maken door om de 1:15 uur te dweilen. Tijdens deze dweilmomenten zijn er minimaal 2 verwarmde kleedkamers en krentenbollen en bananen voor de rijders beschikbaar. Vanaf 10:00 uur verhogen wij de sfeer met een heus dweilorkest en iedereen is uiteraard welkom om zoveel mogelijk supporters mee te nemen! Wil je meer weten? Kijk op www.ijsbaandewestfries.nl voor alle informatie en spelregels. Begint het te kriebelen? Schrijf je dan snel in via westfries-kassa@optisport.nl of kom langs bij de kassa. Deelname kost € 9,50 p.p. voor volwassenen en € 7,50 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.