En dan nu de tuin in…
dinsdag 11 april 2017

Zo vindt u op de afdeling tuinplanten veel handige tips, video’s en stappenplannen voor nog meer inspiratie en leuke ideeën voor rondom het huis. Wat te denken van bijvoorbeeld uw eigen kruidentuin. Zeker met kinderen een hele leuke en leerzame manier van tuinieren. Ook voor op balkon zijn volop mogelijkheden om het ‘groener’ en gezelliger te maken. De afdeling potterie laat zien dat het kan. En met het nieuwe tuinseizoen voor de deur presenteert Intratuin Hoorn een groot en kleurrijk assortiment aan tuinen perkplanten. Het tuinseizoen is begonnen… 

Voor een heerlijk buitenleven…
Intratuin Hoorn weet wat genieten is. De tuin als trefpunt om familie en vrienden uit te nodigen voor bijvoorbeeld een gezellige barbecue. Want samen buiten koken schept een band. In de vernieuwde barbecue shop vindt u alles op het gebied bv van veilig en lekker barbecueën met o.a. een uitgebreide Weber collectie. Van eenvoudige tafel rookoven tot geavanceerde buitenkeuken compleet met grill. En aan u de keuze: houtskool-, gas- of elektrische barbecueën. Verder een breed assortiment aan barbecue gereedschappen en praktische accessoires. Het verkoopteam demonstreert u graag alle mogelijkheden. Het mag duidelijk zijn: het nieuwe barbecue seizoen begint bij Intratuin Hoorn. Ziet u zichzelf al?

Om nog beter aan de wensen van de klanten tegemoet te komen vervalt de wekelijkse koopavond, maar is Intratuin Hoorn vanaf nu wel op zaterdag tot 18.00 uur geopend en elke zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Intratuin Hoorn (Oosterblokker) Noorderdracht 20A, 0229-261818. www.intratuin.nl