Enkhuizen 3 in de Folkclub Enkhuizen
donderdag 13 februari 2020

 

Enkhuizen 3 bestaat uit Hans Weehuizen, Rob Keene en Zeegers Postma; drie goede vrienden die al vele jaren samen zingen en muziek maken. Alle drie hebben op hun eigen manier hun sporen ruimschoots verdiend in de Seasongs, Folk en Shanty wereld. De zanggroep heeft meerdere formaties gekend, ooit begonnen als Enkhuizen 4, daarna Enkhuizen 4+1, toen weer terug naar Enkhuizen 4 , en nu al weer een paar jaar actief als Enkhuizen 3.

Het repertoire is zeer gevarieerd, met liederen in het Nederlands en Engels, en een sterke voorkeur voor de minder bekende Seasongs. Hun geraffineerde samenzang begeleiden ze met gitaar, concertina en bones (kleppers). De groep heeft de afgelopen jaren vaak deelgenomen aan festivals en stonden op vele podiums in Nederland en de UK. De ENKHUIZEN 3 is een groep die de moeite waard is om te komen beluisteren, bij de opening van de Enkhuizer folk avond.

Folk Club Enkhuizen: Woensdagavond 19 februari, aanvang 20.00 uur. Wij verheugen ons op uw muzikale bijdrage, de toegang is gratis. Voor meer informatie T: 0228 314 903 (Hans).