Enkhuizen Drom Dictee
maandag 05 februari 2018

Gerard Wortel is niet alleen als dorpsdichter en bard, de Eemnesser kleinkunstenaar en taalknutselaar schrijft liedjes en dictees, maakt voordrachten op maat en doet tal van optredens zowel binnen als buiten de gemeentegrens. De voorlezer zal deze keer een BN’er of bekende Enkhuizer zijn. Voor de hand ligt de waarnemend burgemeester Albertine van Vliet-Kuiper.

Goed spellen is hard werken, reden waarom is gekozen om het dictee deze keer te combineren met een amuse en een drankje. Individueel deelnemen blijft mogelijk, maar in teamverband is vaak nog leuker. Daarom willen we dit jaar de deelname van teams stimuleren. Doe mee met uw club, gezin, uw vrienden, buren, beroeps- of huisgenoten. Vanwege de grootte van de zaal is 40 het maximaal aantal deelnemers.

Na het schrijven heeft de jury tijd nodig om alle dictees te beoordelen en de beste te bekronen. De officiële afsluiting van deze middag is gepland rond 17:30 uur. Om deel te kunnen nemen aan dit derde Dromdictee is aanmelding vooraf noodzakelijk. Meer informatie: www.drom.nl of tel. 0228-312076.