Er zit groei in 45-jarig Jazz Festival Enkhuizen
maandag 26 februari 2018

Zo is het aantal kroegentochtlocaties uitgebreid van zeven naar acht. Het zaterdagavondevenement is de laatste jaren stijf uitverkocht. En vorig jaar was De Nieuwe Doelen terug van weggeweest nadat De Werf enkele jaren de centrale festivallocatie was. Nu zijn beide onderkomens aan de Paktuinen een keer de hoofdgastheer tijdens het Enkhuizer jazzweekend. 

Op vrijdagavond zijn internationale topbands uit de (traditional) jazzwereld vastgelegd voor het spetterende jubileumconcert in De Nieuwe Doelen, waar de pas geopende Brouwerij De Werf op zondagmiddag zijn deuren opent om de jazzliefhebbers te trakteren op een combinatie van jazz- en foodtruckfestival. Ook hier met genoeg internationaal jazzgeweld, waaronder de Festivalband met daarin diverse bekende jazzartiesten uit binnen- en buitenland. 

Daarnaast zijn er ook diverse vertrouwde bands en artiesten die opdraven tijdens één of meerdere van de bekende evenementen voor jong en/of oud op de vrijdagavond, gedurende de zaterdag of de afsluitende zondagochtend en –middag. 

Ben je al enthousiast. Maak dan nu gebruik van de Very Early Birds actie en bestel extra voordelig je kaarten voor het festival (via onze website www.jazzfestivalenkhuizen.nl). Hier maken we de komende weken bekend wie de voorgenoemde (internationale) bands dan wel zijn. En hier is natuurlijk meer te vinden over bijvoorbeeld de diverse evenementen en de overige artiesten die van 1 tot en met 3 juni optreden in de gezellige Enkhuizer binnenstad.