Escape Game Zuiderzeemuseum
zaterdag 24 november 2018

Er dreigt een overstroming. Kun je ontsnappen aan het stijgende w3ater? Door verschillende opdrachten en raadsels uit te voeren, verzamel je hints waarmee je een veilige haven kunt vinden. Lukt het om de code te kraken en een plek in het museum te vinden om te ontkomen aan de overstroming? 

Door een speciale app op jouw mobile telefoon te installeren, kan het spel beginnen. Het avontuur start in het Schepenhal en gaat vervolgens langs verschillende plaatsen rondom de Zuiderzee in het binnen museum. Door de dreigende overstroming, stijgt het water langzaam en moeten jullie zien te ontsnappen aan dit stijgende water. Dit kan alleen door in elke Zuiderzeeplaats opdrachten uit te voeren of raadsels op te lossen. Slaag je hierin, dan ontvang je hints waarmee je de tocht op de Zuiderzee beter kunt doorstaan en een veilige haven kunt vinden. Weten jullie te ontsnappen? Dan wacht aan het einde een welverdiende beloning voor de kinderen. 

Escape Game Zuiderzeemuseum is dagelijks te spelen voor families met kinderen vanaf circa 6 jaar. De kosten bedragen € 17,50 per groep van twee tot vijf spelers (excl. entree voor het binnen museum). Er is ook een speciale familieprijs van € 35,- (voor 2 ouders en 3 kinderen van 4 t/m 12 jaar), inclusief entree tot het binnen museum. Bij de kassa ontvang je een inlogcode waarmee je het Escape Game Zuiderzeemuseum op je eigen telefoon kunt spelen. Het spel duurt circa 1,5 uur. Er is ook een speciale editie voor grote groepen te boeken via sales@zuiderzeemuseum.nl