Even voorstellen!
woensdag 05 januari 2022

Als juriste ben ik gek op alles wat met wet en regelgeving te maken heeft en zoek ik graag juridische vraagstukken uit. Sinds kort ben ik trotse eigenaar van Recht in het echt, een rechtskundig adviesbureau dat staat voor juridische dienstverlening anno 2022.

Recht in het echt

Recht in het echt richt zich op het maken van de vertaalslag van de juridische vraag naar de feitelijke situatie. Want waar te beginnen in dit oerwoud van regels? En dan ook nog al die moeilijke vaktermen… Recht in het echt kan u daarbij helpen. Mijn missie is het leveren van betaalbaar en begrijpelijk juridisch advies zodat u weer verder kunt. Dus zonder overbodige poespas, onnodig vakjargon of ingewikkelde stukken tekst, maar mét een helder verhaal en een praktisch advies. Want daar kunt u iets mee. Recht in het echt kan u over allerlei onderwerpen adviseren, behalve over het socialezekerheidsrecht. En wat gaat dat dan kosten? Ook dat is op voorhand natuurlijk duidelijk. Recht in het echt hanteert namelijk een vast tarief van € 119,95 per advies. Dus geen verrassingen achteraf, maar gewoon één all-in bedrag. Wel zo makkelijk!

Benieuwd wat Recht in het echt voor u kan doen? Ga voor meer informatie over de dienstverlening van Recht in het echt én natuurlijk het online aanvraagformulier naar www.rechtinhetecht.nl. Eventuele vragen kunt u eenvoudig stellen via het contactformulier op de website of via social media.