Excelsior ontmoet: Jong Talent
donderdag 12 maart 2020

 

West-Friesland barst van jonge talenten en op zaterdag 28 maart verlenen 2 jonge talenten hun medewerking aan het concert.

Annah Posthumius
Annah (1999) komt uit Enkhuizen en begon reeds op 8-jarige leeftijd met vioolspelen. In 2016 is zij toegelaten tot de Sweelinck Academie (Jong Talent afdeling van het conservatorium in Amsterdam).
Naast klassiek speelt zij ook veel andere genres waaronder pop, folk, filmmuziek, rock en jazz.
Annah speelt tijdens dit concert 2 indrukwekkende stukken waaronder ‘Schindlers List’.

Melle Lingerak
Daarnaast zorgt singer/songwriter Melle voor een ontspannende noot. Melle is afkomstig uit Schagerbrug. Een aanstormend talent waar u zeker veel van gaat horen in de toekomst. Met zijn gitaar en prachtige stem laat hij vele harten sneller slaan… Hij zingt met Excelsior een aantal nummers waaronder het alom bekende ‘She’ van Charles Aznavour.

Excelsior
Uiteraard laat Excelsior zich ook van een zeer gevarieerde kant zien. O.a. met jazz, pop en veel dansmuziek met vooral een Oost-Europees tintje. Denk aan de Balkan zigeunerstijl. Een uitdaging door maatsoorten die het orkest nog nooit gezien had.

Kaartverkoop
Excelsior ontmoet de jonge talenten in Cultura, aanvang is 20.00 uur.
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website: www.excelsior-andijk.nl Prijs: Regulier: € 7,50 en Vrienden € 6,50. ’s Avonds aan de zaal € 8,50.