Expositie kunstenaars Onopgemerkte Schatten in stadhuis Enkhuizen
maandag 07 augustus 2017

In de fraaie Blauwe zaal van het historische stadhuis van Enkhuizen is weer een tentoonstelling te bewonderen van lokale kunstenaars. Onopgemerkte Schatten is een project van de Baanbreker , de kunstenaars die een achtergrond hebben in de GGZ , krijgen via deze organisatie een podium om hun werk naar buiten te brengen.

Vanuit de doelstelling wordt er gewerkt aan het verbeteren van het imago van deze bijzondere kunstenaars, en tevens wordt er begeleid om meer kwaliteit van leven te bevorderen waardoor men weer kan deelnemen aan de samenleving. Dat kunst van mensen met een achtergrond in de GGZ niet altijd een donkere uitstraling hoeft te hebben is in deze tentoonstelling mooi te zien. Kleurrijk werk zowel figuratief als abstract verfraaien de mooie zaal in het stadhuis. 

Er is o.a. werk te zien van Inge Bakker, Piet Buijsman, Tineke Sminia en Bernard Bos. De tentoonstelling is te zien tijdens openingstijden van het Stadhuis. Neemt u ook eens een kijkje in de sfeervolle galerie / kunstwinkel aan het Venedie 6 in Enkhuizen. Open van woensdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur zondag.13.30-17.00 uur. De expositie loopt tot eind september. Voor informatie en/of contact: De Baanbreker 0228-317416 contact persoon Lida Hofstede.