Feestdagen bij de Egelantier
woensdag 29 november 2017

Het duurt nog even voor de feestdagen eraan komen, maar nu de dagen korter worden durven sommigen onder ons er toch al eens aan te denken. Bij de Egelantier daarentegen zijn ze alweer volop in de voorbereiding, en het kerstmenu is klaar. Maar ook voor en na de feestdagen is het genieten met vrienden, familie van de feestelijke lekkernijen van de kaart als het maandmenu, het verrassingsmenu.

Haal je hart op. In ieder jaargetijde is Wijdenes en Restaurant de Egelantier een bezoekje waard. Na een heerlijke herfstwandeling op zaterdag en zondag langs de dijk, door de weilanden of het dorp met zijn stolpen en de molen is het bij de openhaard volop genieten van de huisgemaakte appeltaart met koffie, thee of warme chocola met slagroom, een goed glas wijn of van de heerlijke gerechten die op de kaart staan. Ook is er een dorpswandeling die start bij restaurant de Egelantier.

Wild van wild. Voor liefhebbers van wild het moment om een bezoek te brengen aan het restaurant, want het stoofpotje staat alweer te pruttelen op het vuur, maar ook het wildvoorgerecht en het wild van de dag is een bezoek zeker waard. 

Feestdagen. Ook dit jaar heeft Henk met de keuken brigade zijn uiterste best gedaan om voor u een kerstmenu samen te stellen, zodat uw Kerst gegarandeerd zal slagen. Beide kerstdagen wordt er een 6 gangen menu à € 49.50 p.p. geserveerd met een keuze in het voor- en hoofdgerecht. Op beide Kerstdagen live muziek met multi-instrumentalist ”Charles van der Steeg”.

U kunt een sfeervolle avond tegemoet zien, waarin verschillende muziekstijlen aan bod komen en natuurlijk zal ook het kerstrepertoire niet ontbreken. Er wordt op een aangenaam geluidsniveau gespeeld, zodat u nog een prettig gesprek kunt voeren tijdens het diner.Heeft u interesse in het menu zie advertentie, kijk op onze website, of stuur een mail als u het menu wilt ontvangen. De keuken is geopend van: woensdag t/m vrijdag van 17.30 uur tot 21.30 uur zaterdag t/m zondag van 14.00 t/m 21.30 uur. De Egelantier is gevestigd aan 't Wuiver 32 - Wijdenes - tel. 0229-501286 Email: info@egelantier.net Website: www.egelantier.net