Feestelijk Anders……….
woensdag 06 november 2019

 

Vanessa Hakof, orthomoleculair voedingscoach van de kookstudio van ’t Stadsplein, voor de senioren van Stede Broec organiseert.

Door een zo goed mogelijk orthomoleculair voedingspatroon samen te stellen, krijgen we zoveel mogelijk van de juiste bouwstoffen binnen. Het huidige westerse voedingspatroon levert niet de voedingsstoffen die we eigenlijk nodig hebben. We eten vaak teveel koolhydraten, en te weinig eiwitten en gezonde vetten.

Vanessa legt uit wat dit voedingspatroon inhoudt, geeft veel tips en advies. Daarna gaan we zelf aan de slag met de recepten die ook eenvoudig thuis te maken zijn. Voor de komende feestdagen dus verantwoorde hapjes. Kiezen voor “feestelijk anders” blijkt vaak veel lekkerder! De workshop vindt plaats op maandagmiddag 25 november van 13.30 uur-16.00 uur, inclusief pauze met koffie/thee, in de kookstudio van ’t Stadsplein in Hét Postkantoor, Hoofdstraat 17, Bovenkarspel. Er is een lift aanwezig. Er wordt een kleine bijdrage ad € 3,00 gevraagd voor de ingrediënten. Het aantal plaatsen is beperkt, daarom is het noodzakelijk u aan te melden vóór donderdag 21 november bij Ina Essen tel. 0228 515117.