Feestelijke opening Kinderopvang ‘t Herdertje
donderdag 26 oktober 2017

Leonie van ‘t Veer vertelt: “Omdat ouders onze opvang enorm waarderen (uit ons klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders bij Kinderopvang ‘t Herdertje echt voelen dat hun kind op nummer 1 staat en zij waarderen ons dan ook met een 9!) is kinderopvang ‘t Herdertje toe aan groei. Vanaf september zijn we gestart met onze nieuwe locatie Honky Tonk op Wijkpark Bangaerde 2 te Zwaag.”

De feestelijke opening van dit ‘best bewaarde geheim van Zwaag’ is op zaterdag 4 november tussen 10:00-12:00 uur. Een hapje en drankje staan voor u klaar en voor kinderen is er van alles te beleven. Zo komt Roels Beestenboel met zijn mobiele dierenboerderij, waar de kinderen met de dieren kunnen knuffelen. De kinderen kunnen Anna en Elsa uit Frozen ontmoeten en mee op de foto. Verder zijn er diverse activiteiten voor de kinderen en kunnen zij worden geschminkt. 

Kom je ook een kleurplaat halen? Als je deze weer inlevert, maak je kans op een mooie prijs! We nodigen iedereen van harte uit deze ochtend met ons mee te beleven! Wanneer? Zaterdag 4 november, tussen 10:00 en 12:00 uur. Waar? Locatie Honky Tonk, Wijkpark Bangaerde 2 te Zwaag.