Feestweek bij MAK Blokweer
vrijdag 16 februari 2018

Het MAK Café en de bijbehorende bezoekersruimte worden om 15.00 uur geopend door wethouder Samir Bashara. Aansluitend is er gelegenheid om de transformatie van het MAK Café te bewonderen. De nieuwe inrichting volgens het thema ‘water en lucht’ is een wereld van verschil met de oude situatie.

Iedereen is welkom. Toegang is gratis. Reserveren niet nodig. Verder is er een foto-expositie ‘Bomen’ met werk van Mieke Brouwer, winnaar van MAKS’ Fotowedstrijd in 2017 te zien, komt er een vrolijk voorleesfeest op zondag 25 februari voor peuters van 2 t/m 6 jaar en is er op woensdag 28 februari om 14:00 en 15:00 een poppenvoorstelling door BlauwBlauw voor kinderen vanaf 3 jaar. € 3,50 per persoon.

Reserveren wordt aangeraden. En op vrijdag 2 maart aanvang 19:00 uur geeft een voorlichter van Greenpeace een presentatie over de stand van onze oceanen en onze eigen invloed hierop. Tot slot is er van 24 februari t/m 4 maart tussen 10 en 16 uur elke dag een spetterende vissenknutsel activiteit voor kinderen t/m 12 jaar. € 2,- per kind/knutsel. Reserveren niet nodig. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl

Ook wanneer er geen activiteiten zijn, is er altijd wat te beleven bij MAK! Je kunt bijvoorbeeld geitjes borstelen in de Kijkboerderij, lekker rondbanjeren door het natuurpark of rondneuzen op de tentoonstelling in De Molshoop. En in het vernieuwde MAK Café kun je terecht voor een kop koffie of iets lekkers. Kom je snel langs? MAK Blokweer is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker.