Fit4lady; Immuniteitsontwikkeling
zondag 23 januari 2022

 

Het nieuwe kabinet erkent dat sporten bijdraagt tot grotere immuniteit van de bevolking en gaf op de persconferentie van 14 januari jl. ruimte om de sportclubs – onder voorwaarden – te heropenen. Met regelmatig sporten, liefst in combinatie met verantwoorder eten en betere nachtrust, verbeter je niet alleen je conditie maar vergroot je ook je kracht en verklein je de kans dat je door ziekte uitvalt. In het trainingscircuit van vrouwenfitnessclub Fit4lady werk je aan alle drie tegelijk.

Regelmatig bewegen maakt je sterker
“Niet iedereen weet dat voor conditieverbetering geen al te grote offers nodig zijn. Met twee keer een half uur training in een sportclub boek je al na enkele weken verrassende resultaten. In ons trainingscircuit werk je zowel aan je conditie als aan je kracht. Beide heb je nodig voor een betere immuniteit.”, aldus trainster Lisa Baesjou van Fit4lady Hoorn. “En dat wil niet zeggen dat je opeens al je pleziertjes moet laten varen. Iets vaker bewegen, iets bewuster eten en iets meer je rustmomenten pakken en voor het overige vooral genieten van het leven. Dan bouw je conditie op, verbeter je je immuniteit en kom je bovendien op en gunstiger gewicht.”

Je wordt niet alleen sterker, je ervaart dat ook
“Wij ondervinden hoe druk vrouwen zijn.” merkt eigenaar Margret Koster van Fit4lady in Grootebroek op. “Vrouwen die bij ons trainen, kunnen hun drukke leven na een paar weken makkelijker aan. Het positieve effect daarvan is dat je je immuniteit vergroot. Hoe minder stress, hoe kleiner de kans op een ziekte of virusinfectie. Dóór kunnen blijven gaan met je leven, dat is wat iedere vrouw graag wil. Bij Fit4lady maken we dat samen mogelijk.”

Meer informatie over Fit4lady Hoorn: www.fit4lady.nl of 085-4875400
Meer informatie over Fit4lady Grootebroek: www.fit4lady.nl of 06-385-68-044