FitStap
zaterdag 27 januari 2018

Op 27 februari start FitStap in Hoorn in het Julianapark en op 1 maart in het streekbos in Bovenkarspel. Een gediplomeerde wandelcoach helpt de deelnemers om zich met de week vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar! www.fitstap.nl 

Wandel Bootcamp. Hoorn-Bovenkarspel-Enkhuizen-Wognum. Hoorn, Dinsdag en donderdag om 19.30 uur. Start op de Parkeerplaats in het Julianapark. Bovenkarspel. Zaterdags om 09.00 uur. Dinsdagochtend om 09.00 uur en dinsdagavond om 19.30 uur. Start P. streekbospaviljoen. Enkhuizen. Woensdag om 19.30 uur. Start P. Zwembad bij het Enkhuizerzand. Wognum. Op woensdag om 09.00 uur bent u welkom bij de Sporthal De Bloesem.

Opleiding Trainer. Oproep Wandeltrainers. de Sportwandelschool heeft 2 opleidingen. Trainer Wandel Bootcamp en Allround Wandel Trainer. Deze opleidingen wordt gegeven door CIOS-docenten . Meer informatie kunt u vinden op de website www.sportwandelschool.nl of E. info@sportwandelschool of T. 0229-239447.