Floraklanken
maandag 17 april 2017

Door haar professionaliteit, haar temperament en enthousiasme weet zij Floraklanken tot ongekende hoogtes te brengen. Het koor had al een gevarieerd repertoire, van barok tot romantiek, dit wordt nu uitgebreid met muziek uit Oost-Europa en de Balkanlanden. 

Op zondag 23 april geeft het koor voor de eerste maal onder leiding van Julia een voorjaarsconcert, met een nieuw geluid. Het koor vertolkt nieuwe stukken van Mozart en Mokranjac, maar ook stukken van Mozart en Rutter uit het oude repertoire.

Solistische medewerking wordt verleend door de sopraan Vida Matičič, mezzosopraan Irmgard von Asmuth, tenor Erik Janse en bariton Jan Willem van der Hagen. Piano Kees van Zantwijk.

Wij bevelen het concert van harte bij u aan en nodigen u uit in de Four Seasonszaal in Het Roode Hert, Hoofdstraat 235 in Bovenkarspel. De aanvang is 15:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 16,- aan de zaal, € 15,- in de voorverkoop bij Bruna en tel. 0228-511489 en € 14,- voor 65+ en donateurs.

Heeft het bovenstaande uw interesse gewekt en houdt u van zingen? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Floraklanken repeteert iedere donderdag van 20:00 tot 22:15 uur in het Nassaugebouw, Nassaupark 1 in Bovenkarspel. Of breng een bezoek aan onze website: www.floraklanken.nl