Foto Expositie Tanja Hollenberg
zaterdag 07 oktober 2017

Tanja Hollenberg leerde van jongs af aan om zich heen kijken dankzij haar vader. Als kunstschilder nam hij zijn gezin regelmatig mee naar exposities. Nog steeds gaan zij samen regelmatig naar kunstmarkten of tentoonstellingen. Tanja is net als haar vader een enorme natuurliefhebber. 

Van 2004 tot 2008 studeerde Tanja aan de Fotovakschool in Amsterdam. Tijdens haar studieperiode onderscheidde Tanja zich ten opzichte van de andere studenten door analoog te fotograferen. Na haar studie begon ze met digitale fotografie wat erg wennen was. Zij miste het proces van ontwikkelen naar resultaat, voor haar een magisch proces.

Op den duur heeft Tanja de magie in de fotografie herontdekt. Door haar foto’s toont zij de mystiek en de schoonheid van het leven. Tijdens het fotograferen in de natuur ontstaat er gaandeweg een beeldverhaal in haar hoofd. Dichtbij huis verbeelden de foto’s vaak mysterieuze werelden. Zo probeert Tanja de dagelijkse realiteit op een andere manier te laten ervaren. Vrij entree. Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nlinfo@drom.nl – 0228-312076.