Geen jaar is hetzelfde’ Molenwinkel De Krijgsman
zondag 24 december 2017

Vraag aan Erik Dudink wat hij het mooiste evenement van het jaar vindt en hij zal zeker antwoorden: het oliebollenbakfeest. Sinds hij als molenbeheerder/ondernemer met het bakfeest begonnen is, komen steeds meer mensen op de laatste dag van het jaar naar molen De Krijgsman in Oosterblokker. ‘We kunnen wel stellen dat het oliebollenbakfeest is uitgegroeid tot een ware traditie.’, vertelt Erik enthousiast.

Om wachttijden te voorkomen wordt aangeraden om via internet de oliebollen, de lekkerste appelbeignets, de kwarkbollen en andere lekkernijen vooraf te bestellen. Op www.molendekrijgsman.nl vindt u alle informatie. Let wel; de verkoop en het afhalen van de oliebollen is alleen op zondag 31 december en start om 10.00 uur tot 15.00 uur. Digitaal bestellen kan tot uiterlijk 30 december tot 22.00 uur.

Tip. Niet alleen voor oliebollen zet De Krijgsman haar deuren wagenwijd open, ook ontdekken steeds meer mensen hier de ambachtelijke bakkerij met vele heerlijke broodsoorten. Hoewel het productieproces in de molen op verschillende fronten is aangepast aan de moderne tijd, blijven zaken als smaak, een gastvrij onthaal en een eigen receptuur hier de boventoon voeren.

Ook de molen steunen? Dat kan, wordt dan donateur van stichting Molen de Krijgsman, vanaf tien euro per jaar. Donateurskaarten zijn in de bakkerswinkel verkrijgbaar. U bent van harte welkom bij de molen De Krijgsman aan de Noorderdracht 61 in Oosterblokker, tel. 0229-261471. Kijk voor meer info op: www.molendekrijgsman.nl of meld u aan voor de digitale nieuwsbrief met elke keer diverse speciale aanbiedingen.