Geniet van ieder Detail in uw leven
dinsdag 04 december 2018

Daarom werken we bij Oogwereld Hoorn in Hoorn en Oogwereld Van der Klei in Enkhuizen met innovatieve producten, zoals Varilux brillenglazen van Essilor. Met Varilux X-series brillenglazen neemt u elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar en geniet u van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.

Meer Kijkvolume binnen handbereik . Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swypen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of aan het appen bent. Ook de houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt, zijn veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaal drager. Op basis van dit nieuwe kijkgedrag zijn Varilux X-series ontwikkeld, waarmee u zonder compromis geniet van alle afstanden binnen handbereik. U hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen meer te maken.
Eindejaars Sale bij Oogwereld. 

Tijdens de eindejaar SALE die loopt tot 30 december 2018 hebben we een ruime collectie monturen voor vaste lage prijzen. Monturen van 150 euro, 100 euro, 50 euro en zelfs gratis monturen (dan betaalt u alleen de glazen). Tevens bieden we designer monturen aan met kortingen die oplopen tot wel 50%.
Uw voordeel kan nog meer oplopen als u gebruik maakt van het aanbod bij aanschaf van een tweede bril. Alleen in de SALE periode geldt: koopt u twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. We informeren u in de winkel graag wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn.

Heeft u in 2018 nog recht op een brilvergoeding van uw zorgverzekeraar? Dan kan het, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket, zijn dat uw nieuwe bril bijna of helemaal niets kost! We berekenen graag uw voordeel in de winkel of u kunt op www.oogwereld.nl de zorgvergoedingchecker raadplegen. Oogwereld Hoorn, Kleine Noord 9 in Hoorn. Tel. 0229 27108. - Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41 in Enkhuizen. Tel. 0228 312002. www.oogwereld.nl