Geranium weekend juni 2019
donderdag 27 juni 2019

In het mooie dorpje Hem, gelegen aan de Koggenroute (ANWB), tussen Hoorn en Enkhuizen vindt u de vaste planten kwekerij van Jan Neelen. Het gehele assortiment, worden volledig BIOLOGISCH gekweekt. De potgrond die wij gebruiken hebben wij zelf ontworpen, onder begeleiding van de potgrond fabriek, wij hebben een ECO erkenning op de potgrond. Er word geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen of kunstmest, wij laten de natuur zijn gang gaan, waardoor er veel bijen, vlinders, lieveheersbeestjes, etc. te zien zijn. Wij kweken dus geen Plofplanten! Voor gezonde planten bent u dus welkom in Hem.

Geraniums                                                                                                                                                Jan Neelen is gespecialiseerd in bijzondere vaste planten met als specialiteit vaste tuingeraniums. Er zijn ruim 300 verschillende geraniums in de verkoop. Van vaste planten zijn er ongeveer 1000. De kwekerij heeft een oppervlakte van 2000 m2. De Geraniums staan, met info en foto, op alfabet op tafels. Staat degene die u zoekt er niet bij, even vragen. Achter zie u een zee van plantensoorten, ziet u interessant planten, neem ze mee naar voren of vraag om hulp,dan pakken wij ze.

De Kijktuin                                                                                                                                                                Wij zijn grote liefhebbers van de Engelse cottage stijl, dit ziet u terug in het plantenassortiment dat wij verkopen. De tuin is vrij toegankelijk, de hele tuin is op de schop geweest, en is nu in aanleg. Er komen veel Geraniums in combinatie met andere interessante planten, maar…….dat duurt nog even. Volgend jaar midden juni vieren we het 20 jarige bestaan en zorgen we dat de tuin van voor tot achter toegankelijk is, zelfs met rollator.

Graag tot ziens in het Geraniumweekend!

Kwekerij Jan Neelen, Hemmerbuurt 106, 1607 CM Hem, t. 06 - 11841709