Gezellige markt in de Reigerspassage Hoogkarspel
woensdag 10 mei 2017

Er zijn kramen met o.a. zelfgemaakte jam en sapjes, reisbureau, cadeau artikelen, kinderkleding, poppenkleding, sieraden, geborduurde cadeau artikelen voor allerlei doeleinden en nog veel meer. Het centrale thema van de markt luidt natuurlijk Moederdag, die voor a.s. zondag is vastgesteld.

 

Kent u een vrouw die volgens u een bloemetje verdient? Laat het de organisatie weten. Op zaterdag 13 mei ontvangt u bij aankoop van een artikelen bij de deelnemende winkels een bon, waarop u kunt aangeven waarom u vindt dat zij een fraai boeket verdient. U kunt u bon vervolgens tot uiterlijk 13.00 uur inleveren. De uitslag wordt dan rond 14.00 uur bekend gemaakt.

 

En er is natuurlijk meer. Met deelnemende zaken als o.a. Kleine Vonkjes, Molelo, Ha-Ra, Creatief bij Aly, Reisbureau Hoogkarspel en Fair Trade kan dat ook bijna niet anders. In verband met het verlengen van de titel Gemeente Drechterland Fairtrade deelt bijvoorbeeld de werkgroep tijdens de marktdag iets lekkers uit aan het winkelen publiek. Ook maakt u kans op een gratis boeketje bloemen, aangeboden door de winkeliersvereniging. 

Kortom, genoeg redenen om op zaterdag 13 mei langs te komen in de Reigerspassage. De ondernemers kijken uit naar uw komst!