Gezellige voorjaarfair
dinsdag 12 maart 2019

 

Wij vinden dat gezelligheid en creativiteit samen gaan, dus hadden we bedacht om een fair te gaan organiseren in Zwaag. De Kreek stond daar ook voor open, dus zijn we aan de slag gegaan om gezellige en creatieve mensen te benaderen om op onze fair te komen staan. Zondag 17 maart in de Kreek. Pinnen is niet overal mogelijk .

Dat is ons goed gelukt zeggen we zelf, we werden ook zelf benaderd. Met veel trots kunnen wij dan ook vermelden dat de markt vol zit, en wel met 40 kramen. Het aanbod is heel gevarieerd: kleding voor dames, kinderen en baby's - cadeauartikelen – sieraden - kussens gemaakt van oude jeans – haarspeldjes - body shop – Tupperware - zelfgemaakte pindakaas - kaas, worst en nootjes – schoonheidsproducten – dierenvoer – vintage - kinderschortjes en verkleedaccessoires voor kinderen – haakwerk - de mandenmaker is aanwezig – pedicure – schoonheidsspecialiste - veel zelfgemaakte spullen. Er is ook een workshop met Bobbiny cords ....
Aan de kinderen is ook gedacht: schminken - vissen vangen - grabbelen voor kids tot 8 jaar - cupcakes versieren voor een klein bedrag - Vanuit de middenstand van Zwaag komen: Michael Nobbe Optiek - RE/MAX Direct makelaars - Kinderopvang ’t Herdertje. Kortom de moeite waard om een kijkje te komen nemen, de fair is van 11:00 -16:00 uur. De toegang is gratis.