Goed bezochte Ladies Night bij Het Postkantoor
maandag 15 april 2019

De avond stond in het teken van stofzuigers, bezems en poetsdoeken en daarvoor was de foyer in stijl aangekleed.. Alles was gerelateerd aan de hoofdschotel van de avond: de film Huisvrouwen Bestaan Niet!

De avond begon vanaf 19.00 uur met een heuse mini Huishoudbeurs. Bij tal van stands, meest bemand door lokale ondernemers, waanden de Ladies zich op de bekendste beurs van Nederland. Met een welkomstdrankje in de hand werden alle stands bezocht en begon het ook al aardig druk te worden. Rond de klok van 20.30 uur ging iedereen naar de grote zaal waar organisator Jorrit namens het Postkantoor de avond officieel opende. Gehuld in een zwarte leren rok met een stofzuiger deelde hij als Freddie Mercury een aantal cadeaus uit aan een paar dames in het publiek. De ene kreeg een cadeau omdat er iets onder de stoel lag, de ander weer door het vangen van een spons. Hilariteit alom.

Film: Huisvrouwen Bestaan niet                                                                                                                     

De avond werd vervolgd met de film Huisvrouwen Bestaan Niet. In de pauze werd er een drankje en een luxe hapje aangeboden door de in stijl geklede vrijwilligers. Na afloop van de film kwam iedereen weer in de foyer bij elkaar. Daar was een door vrijwilligster Ellen Degeling bedachte quiz met een huishoudelijk thema. In kleine groepjes moest er antwoord gegeven worden op vragen over bijvoorbeeld de SRV wagen. Jorrit stelde de vragen, bekeek de antwoorden en deelde de prijzen uit. Ondertussen kon je wat drinken en werd je goed verzorgd met verschillende hapjes.

Rond de klok van 23.59 uur kwam de avond ten einde en gingen de Ladies met een goed ‘huishoudbeurs’-gevoel naar huis. Wil je volgende keer ook aanwezig zijn op de altijd gezellige Ladies Night? Houdt dan de website www.hetpostkantoor.info goed in de gaten!   

Fotograaf: Niels Schooneman