Golfbaan De Vlietlanden Wervershoof
maandag 22 januari 2018

Naast geweldige baanfaciliteiten beschikt De Vlietlanden over een compleet en goed verzorgde horeca, waar begrippen als gastvrijheid en service de belangrijkste leidraad vormen. Meer weten? Rob van Vliet overlegt graag met u de vele mogelijkheden.

Golfbaan De Vlietlanden staat graag midden in de samenleving. Dat begint met optimaal geprepareerde golfbanen en een ontspannen sfeer. Het is een professionele baan met 18 uitdagende hols, waar u het hele jaar én zonder vaste starttijden kunt spelen. Verder kent De Vlietlanden een actief en gezellig clubleven. Lid worden is zeker de moeite waard.

Iets minder bekend is het feit dat golfbaan De Vlietlanden ook diverse familie- en bedrijfsarrangementen in huis heeft. Rob de Vries hierover; ‘Sinds 2015 organiseren we al golf clinics voor het bedrijfsleven, waarbij soms wordt gekozen voor op maat gemaakte arrangementen. Het doel is dat iedereen lekker mee kan doen. De reacties waren zo enthousiast dat we deze arrangementen dit jaar verder gaan uitbreiden.’

Gekozen kan worden voor bijvoorbeeld een golf clinic waarbij speelse elementen de funfactor vergroten. En voor wie de stick te moeilijk vindt, kan kiezen voor Fling Golf, een nieuwe manier om zonder golf ervaring, toch het plezier van het spel te ondergaan. Verder zijn er leuke spelletjes voor kinderen beschikbaar en kan de keukenbrigade dagverse hapjes of zelfs een compleet diner serveren. De mogelijkheden zijn legio.

De Vlietlanden wil de golfsport graag voor iedereen bereikbaar maken. Zo is het prijs- en kwaliteitsniveau ronduit concurrerend te noemen. Verder zijn De Vlietlanden aangesloten bij het Committed to Familie programma van de NGF. Zo wordt de golfbaan een ontmoetingsplek voor de familie én het bedrijfsleven met speciale fun-activiteiten voor alle leeftijden. Meer weten? Golfbaan de Vlietlanden vindt u aan de Grutteweide 31 in Wervershoof tel. 06-53851697 of kijk op www.golfbaandevlietlanden.nl