Groot Mode 2.0 stopt op huidige locatie
donderdag 02 december 2021

Tijd voor verandering
Spannende tijden bij Groot Mode 2.0. Want in januari 2022 verlaten wij na 42 jaar de huidige locatie aan de Westerstraat 96 in Enkhuizen. Het is tijd voor verandering en daarom zullen wij in het voorjaar 2022 op een andere locatie in Enkhuizen openen met een nieuwe winkel. In de winkel op onze huidige locatie komt straks ook gelukkig weer een leuke ondernemer.
Dankbaar voor vertrouwen van klanten
In 2000 kwam Robert Groot terug in het familiebedrijf na werkervaring opgedaan te hebben in Antwerpen en Amsterdam en Utrecht. In de jaren daarna is er veel veranderd zowel in het bedrijf, in de modebranche als in het winkelbestand in Enkhuizen. Ondanks alles is het bedrijf goed blijven draaien. Dankbaar voor het vertrouwen van de vele vaste klanten maken het ondernemerschap nog steeds heel leuk. Blijven denken aan vernieuwing en verbetering van het bedrijf. Spannend hoe alles in het voorjaar zich ontplooit.
Maar nu eerst de komende maand.. wordt er flink gestunt.. want alles moet weg.. van merkkleding tot woonaccessoires en winkelinterieur.. alles wordt verkocht. Heb je daarom zin om leuk voordelig te shoppen?.. loop dan gezellig even binnen.


Groot Mode 2.0, Westerstraat 96, Enkhuizen, FB: GROOT MODE 2.0. T. 0228-314221