Halloweenfair in Hem
vrijdag 29 september 2017

Tijdens de fair zullen talloze activiteiten plaatsvinden, zoals een hele gezellige sfeermarkt met een grote variatie aan kramen met o.a. de lekkerste, streekgebonden, producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis en tuindecoratie. Voor eenieder wat wils. Zoals u van ons gewend bent zal het terrein ook dit jaar weer worden aangekleed in Halloween sfeer. Voor de kinderen is er een spooktocht met spookhuis in de leegstaande Hemschool. 

Op zaterdag Halloween by night met een show door een vuurspuwer. Er is een workshop pompoen uithollen. Diverse Halloween spelletjes in een vernieuwd jasje. Verder komt ook de kookbus, daar kunnen de kinderen een kookworkshop doen. Ook de oldtimershow is dit jaar weer aanwezig met dit jaar een stoommachine die vroeger in de melkfabriek de Volharding in Hem heeft gestaan.

Kom ook gezellig mee dansen met de Linedancers uit Venhuizen, Theaterschool Joost van Eijk komt met theater, dans en muziek. SVH uit Venhuizen komt met een streetdance act. De Halloweenfair in Hem start zaterdag 7 oktober om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur en op zondag 8 oktober begint de fair om 11.00 uur en duurt 17.00 uur. De gratis toegankelijke Halloweenfair in Hem wordt gehouden in het pittoreske dorpje Hem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie kijk op de website; http://halloween-in-hem.jouwweb.nl