Halloweenweekend Grootebroekp facebook.com/jcinventas en bekijk onze Halloweentocht van 2015.
woensdag 11 oktober 2017

In het weekend van 27 en 28 oktober zijn de jongeren van Inventas met een Halloweenparty op vrijdag en de Halloweentocht op zaterdag. Wees er snel bij, want VOL = VOL!! Op vrijdag 27 oktober wordt er gestart met een Jongerenparty vanaf 11 jaar in Inventas. Deze avond begint om 20:00 uur en zullen er geesten ronddwalen en zombies rondlopen als voorproefje op de tocht, hierbij wordt er een vreemd drankje geserveerd. Dit alles omhult in mist met muziek, waar wel lekker op gedanst kan worden. Voor de jeugd die er enger uit zien dan de vrijwilligers is er gratis entree.

Op zaterdag 28 zal de beruchte tocht worden gehouden, deze tocht is er voor jongeren vanaf 11 jaar, maar is er ook voor de 16+ers (deze starten later op de avond en is enger). Dit jaar weer een andere verhaal lijn, met meer enge taferelen afgewisseld met schrikmomenten. Het verhaal is nog in volle ontwikkeling, maar de meest bizarre ideeën zijn al uitgewerkt en zullen zorgen voor de nodige spanning. De tocht begint om 18:30 uur en zal ongeveer 30 minuten duren. Deelnemers gaan in groepjes van max. 5 personen het avontuur aan. Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit weekend.

Meer dan 40 vrijwilligers werken deze dag samen om een eng verhaal neer te zetten, waarbij ze begeleid worden door de jongerenwerkers van Inventas. Restaurant IJgenweis ondersteund de Halloweentocht met een ruimte om voorbereidingen te treffen en ook zullen zij de vrijwilligers voorzien van een hapje en een drankje. Via IJgenweis zelf kan deze dag ook bij reservering een speciaal Halloween menuutje gegeten worden voorafgaand aan de tocht.

Aanmelden kan uitsluitend via de mail dus meld je tijdig aan. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Mail nu naar info@jcinventas.nl, vermeld daarin de grote van de groep, telefoonnummer en voor welke combinatie je jullie inschrijft: Halloweenparty en –tocht € 7,50 of alleen Halloweentocht € 7,= of alleen Halloween Party € 2,= inclusief 1 consumptie.