Health & Sport Opening
zaterdag 21 oktober 2017

Na jaren op zoek te zijn geweest, hebben ze dit jaar een perfecte locatie gevonden in Grootebroek. "We willen toegankelijk zijn voor iedereen. Deze plek is goed te bereiken voor jong en oud" zegt Ed. Het aanbod van Health & Sport Instituut Schaper is heel divers.

Zo is er onder andere kickboksen, boksen, wedstrijdtraining, circuitTraining, Funkick, Zumba, Zumba kids, Zumba gold, Pilates, BalansWorkout en yoga. Voor ieder wat wils. "We willen op deze manier onze visie van sport uitdragen. Veiligheid en saamhorigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook mensen met blessures kunnen bij ons veilig trainen. Ons team is kundig en geschoold. Dat vinden Tineke en ik ontzettend belangrijk." Verteld Ed met trots.

” Mensen die voldoende bewegen, hebben over het algemeen, een betere levensverwachting en een hogere kwaliteit van leven dan inactieve mensen. Het is voor je gezondheid van essentieel belang dat je voldoende lichaamsbeweging krijgt. Daarvoor kunnen mensen bij ons terecht” 

Bij Health & Sport Instituut Schaper kun je ook terecht voor afvallen en gezonde leefwijze. Gezond eten is de laatste tijd steeds meer een trend. Maar wat is nou echt gezond? Er wordt ontzettend veel geschreven over gezondheid en voeding en er bestaan wel honderden diëten.

“Samen met mijn collega Sylvia begeleiden we mensen die meer inzichten willen betreft gezonde voeding en de juiste balans hierin” verteld Tineke. “Onze persoonlijke aanpak biedt meer diepgang, niet iedereen is hetzelfde. Dat is ook het mooie van ons beroep. Mensen verder brengen”. 22 oktober van 15.00-16.00 uur kunnen mensen een lijkje nemen bij Health & Sport Instituut Schaper, nijverheidsweg 23 in Grootebroek achter de Gamma.[http:// www.hsis.nl] www.hsis.nl