Heksendag in Sprookjeswonderland
vrijdag 06 oktober 2017

Samen hebben ze een heuse Heksenstempeltocht uitgezet. Zo kun je bij heks Pruttelthee laten zien hoe goed je overweg kunt met een heksenbezem op het Heksenbezembehendigheidsparcour. Onderweg moet je proberen zo min mogelijk Heksensnot te morsen uit het keteltje wat aan de bezem bungelt! Bij heks Gretjetet kun je pompoentjes versieren en heks Gruttebreij heeft hulp nodig bij het bereiden van haar soep.

Heb je de opdrachten goed (genoeg) uitgevoerd dan verdien je een stempel op je ‘heksenstempelkaart’. Als de stempels zijn behaald kan de volle stempelkaart worden ingeleverd bij het hutje van de Trollen op het ontvangstplein. Als beloning ontvang je een griezelig leuke verrassing! Op het plein kun je overigens ook echt gesuikerde spinnenweb op een stokje kopen. Wist jij dat spinnenweb zo lekker smaakt?

Om 16.30 uur is het alle heksen en tovenaars verzamelen! Want dan vindt op het ontvangstplein de verkiezing van de beste heks, tovenaar of trol plaats. Natuurlijk is er een mooi cadeau voor deze dame of heer! Sprookjeswonderland is op deze speciale dag open van 10.00 tot 18.00 uur. De entree is € 9,95 per persoon vanaf 2 jaar. Alle kinderen die op deze dag verkleedt komen als heks, tovenaar of trol mogen voor half geld naar binnen.

Dit geldt voor alle kinderen tot 12 jaar, die speciaal voor deze gelegenheid tenminste twee ‘verkleedkenmerken’ hebben. De kinderen ontvangen bij de kassa een heksenstempelkaart om aan de opdrachten mee te doen. Stempels verdienen kan van 11.00 tot 16.15 uur. Natuurlijk is de familieseizoenkaart deze dag ook geldig.