HELP!!! Van studiekeuzestress naar de juiste studiekeuze
zondag 10 december 2017

Weet je als ouder niet meer hoe je je puber kunt helpen bij het maken van de juiste studiekeuze? In het labyrint van alle opleidingsmogelijkheden, is Marit jouw wegwijzer. Elke puber heeft het in zich om succesvol te zijn!

Marit geloof dat jongeren effectiever en succesvoller kunnen zijn, als zij meer inzicht hebben in wie ze zijn, wat hun kwaliteiten/vaardigheden zijn en waar hun interesses en talenten liggen. Zij kunnen daar vorm aan geven in hun studiekeuze én in een toekomstige stage en baan. Een verkeerde studiekeuze kan grote financiële en emotionele gevolgen hebben. Tegenwoordig is het financieel gezien belangrijk om direct de juiste studiekeuze te maken en óok om de studie af te ronden binnen de tijd die er voor staat.

Neem een kijkje op haar website www.flowinlife.nl voor meer informatie. Sinds kort maakt Marit, naast haar kantoorlocatie in Grootebroek, ook gebruik van een kantoorlocatie in Zwaag. Ze is nog beter bereikbaar! Je mag altijd een vrijblijvende afspraak maken om je mogelijkheden te bespreken, via info@flowinlife.nl of 06-50545941.