HELP! Sponsors gezocht!
woensdag 16 oktober 2019

 

Achter de schermen, wordt alweer heel hard gewerkt, om het dit jaar weer voor elkaar te krijgen.
We hebben het over de IJsbaan op de Roode Steen in Hoorn!

De grote kartrekkers van dit jaar zijn net als vorig jaar, Frank Wiese en Asher van den Anker. 
''Vorig jaar hebben we met hulp van vele ondernemers het gezamenlijk mogelijk kunnen maken''. 
Een ondernemer ofwel sponsor laat zich zien middels een meter boarding, waar hij een vergoeding voor betaalt. Helaas is Hoorn Marketing er niet bij dit jaar. Vorig jaar waren zij toch een grote sponsor in het geheel.
''We zoeken dus nog wel wat sponsors, en het liefst nog een hoofdsponsor ook, want laten we eerlijk zijn: Zonder sponsors komt die baan er gewoon niet''.
''Natuurlijk zullen wij er alles aan doen, om het weer een succes te laten worden. Zo zullen de curlingtoernooien, dagelijkse schoolschaatsen, de Kinderdisco, de Vrijmibo en de sponsoravond weer op de agenda komen te staan''. Het is als sponsor natuurlijk wel leuk om langs de baan te zien te zijn op de boarding, maar sponsors mogen ook met partner 'gratis' een biertje met bitterbal komen nuttigen op de sponsoravond. We gaan er vanuit dat de schaatsen dan ook even worden ondergebonden!

Na het succes van de overkapping van vorig jaar, zal dat ook dit jaar weer de insteek worden, zodat er ook bij slecht weer 'gewoon' geschaatst kan worden.
''Althans.... als we die laatste sponsors nog weten te strikken''!
''Helpt u mee, neem even contact op met Tako Rem via 06 33925909 of stuur een mail naar schaatsbaan@roodesteenhoorn.nl'' (Foto Benno Ellerbroek)