Herringtown Jazzband in de jazzclub Enkhuizen
woensdag 17 november 2021

De trotse winnaar van de Jazz-Award 2019 krijgt dan de verdiende aandacht die eerder door alle Corona perikelen onvoldoende gegeven kon worden. De bandleden staan te trappelen om alles uit de kast te halen, om zo het publiek en juryleden te bedanken voor de toekenning van de Jazz-Award.

Vele succesvolle optredens

Dat de Herringtown Jazzband geen eendagsvlieg is weten we natuurlijk al lang. De band heeft zijn sporen ruim verdiend en ziet de toekomst swingend tegemoet. Het enthousiasme en vertrouwen is tekenend voor deze jazz ambassadeurs van de Haringstad. Tijdens de vele succesvolle optredens in jazzclubs en op jazzfestivals in Nederland en in het buitenland is door de jaren heen altijd een eigen stijl herkenbaar geweest. Met als vaste ingrediënten: een afwisselend repertoire, stevige collectieven, uitbundige solo´s en eigen arrangementen. Het orkest treedt net zo makkelijk op in grote zalen als in een klein café, waar men bij voorkeur unplugged speelt en er een heel direct contact ontstaat met het publiek. Komt dat zien en geef de band de feestelijke huldiging die ze nog tegoed hebben.

Bezetting:
Rob van Bergen - trompet, bugel, zang. Erwin Schoen - rieten, bluesharp, zang. Henk van der Veen -trombone, trompet, zang. Auke Veentra - banjo, gitaar, zang. Ruud Danckaarts – bas. Menno Deutekom – drums. Plaats van handeling: het Peperhuis in Enkhuizen, Wierdijk 12. De zaal is open om 13.30 uur. Het concert start om 14.00 uur. De toegang is € 7,- voor donateurs en € 12,= voor anderen. Het is zeer voordelig om donateur te worden. Kosten zijn € 17,- per persoon, inwonend gezinslid is € 8,- Kinderen tot twaalf jaar gratis, tieners tot 18 jaar 2,50. Ook is het zeer aantrekkelijk om een Gold Card aan te schaffen. Voor meer informatie www.sgtpeppersjazzclub.nl
Bezoekadres: Peperhuis, Wierdijk 12 Enkhuizen. Website: www.sgtpeppersjazzclub.nl