Het mooiste vuurwerk van Nederland
woensdag 12 december 2018

Maar je maakt oud en nieuw pas echt onvergetelijk met schitterend vuurwerk. Intratuin Hoorn heeft een uitgebreide en veilige collectie sier- en knalvuurwerk. De losse verkoop van vuurwerk vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 31 december, maar online kan nu al besteld worden met maar liefst 20% voorkoopkorting op het gehele assortiment. 

Het vuurwerk van Intratuin is speciaal ontwikkeld om het feestgevoel extra te benadrukken. Mooie kleuren en spectaculaire effecten garanderen een onvergetelijk oud en nieuw. Intratuin Hoorn heeft een zeer compleet assortiment met voor elk wat wils: vuurwerk voor alle leeftijden en elke portemonnee. Van knallers en sierpotten tot aan vuurpijlen en pakketten. En omdat vuurwerk prachtig, maar zeker ook krachtig is, geeft Intratuin het beste veiligheidsadvies en verkoopt zij onder andere ook veiligheidsbrillen, aansteeklonten en vuurwerkgrippen.

Intratuin Hoorn is vanaf vorig jaar hoofddealer geworden van China Red, en garandeert hiermee de beste kwaliteit vuurwerk te verkopen, dit alles tegen super scherpe prijzen! Onze dikke vuurwerkfolder wordt verspreid in het weekend van 9 december. De absolute TOPPER van vorig jaar de Wipe out is dit jaar wederom opgenomen, dit is een grote compound bak met 130 shots en maar liefst 1,5 kilo kruit en dit jaar extreem goedkoop van 129,99 voor 59,99 !

De losse verkoop begint op vrijdag 28 december. Consumenten die online hun bestelling voor 28 dec. plaatsenkrijgen 20% voorkoopkorting en kunnen op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december het vuurwerk afhalen in de vestiging. Parkeren bij Intratuin Hoorn is gratis. Het is dit jaar wettelijk niet toegestaan om op zondag 30 december vuurwerk te kopen en/of op te halen, zorg er dus voor dat je tijdig je vuurwerk aanschaft. Voor meer informatie over tijden van losse verkoop, assortiment, bestellen en voorwaarden, kijk op www.intratuin.nl/vuurwerk